krajcárhegyi pihenőközpont drónfelvétel

Krajcárhegyi pihenőközpont

A hely aminek lelke van! Gyere enged, hogy Téged is megérintsen!

Debrecentől, mindössze 30 km-re, az Alföld legnagyobb egybefüggő , több hektáros erdő szívében található,a rusztikus jellegű Gúthi Vadászház / Krajcárhegyi Pihenőközpont, a maga szépségével és változatosságával.

Gyönyörű erdei környezetben, ahol senkit sem zavar a hajnalig tartó mulatozás. Páratlan előnyünk az organikus rendezvényház, ahol a fa melegsége és színárnyalata kivételes hangulatot árasztanak.

A Welcome fogadás, a Gúthi erdő évszázados fáinak árnyékában, ahonnan csupán néhány lépest kell tenni, a rendezvény komplexumig.

guthi esküvő vacsora

Vacsora helyszín

Ha nevetnél, én is örülnék, Vacsora után melléd ülnék. Te az én szivemet elkérnéd S én hosszan, sok szépet mesélnék. (József Attila)

A vacsora helyszíne fedett, oldala mobil falakkal zárható és nyitható, ezáltal teret enged fénynek és az energiának. A hozzákapcsolódó nyitott terasz, alkalmas a nyugodt beszélgetésekre, hűsítő koktélozásra, miközben elvarázsol a meseszép környezet, ahol a természet lágy ölelésében gyönyörködhetsz.

Helyszínünk saját konyhával rendelkezik, ahol szakácsaink gondoskodnak, az ízletes és finom ételek elkészítéséről.

guthi rendezvényközpont tóparti polgári ceremónia

Polgári ceremónia

Örökké a Tiéd, örökké az Enyém, örökké a Miénk. (Beethoven)

A polgári ceremóniához választhatjátok az erdő vagy a tó melletti szertartást. Minkét helyszínen, páratlan hangulatú zöld környezetben mondatjátok ki az IGEN-t. Az esküvői szertartáshoz saját szertartásvezető vagy hivatalos anyakönyvvezető áll rendelkezésetekre.

Az egyházi esküvőt, 2-3 km lévő Nyíradonyban lévő katolikus/református templomokban lehet megtartani, melyhez igény szerint transzfert is tudunk biztosítani.

guthi rendezvényközpont tóparti teljes

Szállás

A rendezvény helyszíntől néhány lépésre található a Vadászház, ahol szobák és apartmanok vannak. Itt tudtok öltözködni, készülődni és fáradalmaitokat kipiheni. S hogy senkinek sem okozzon problémát a hajnal, itt még további 15 -18 főnek tudunk szállást biztosítani. Igény szerint, további szállásokra is van lehetőség a környéken.

A napfényes és barátságos rendezvény helyszínünk, ideális 90-220 fős esküvők megrendezésére. Maximális befogadóképessége: 240 fő.

Tudj meg többet